Inkasso til 0 kr.

Hos Tilgodehavende tilbyder vi 100% gratis udenretlig inkasso, ingen skjulte gebyrer og intet abonnement. 

Du beholder hele hovedstolen og egenpålagte gebyrer.

Tilgodehavende tilskriver renter, gebyrer og omkostninger på den eller de udestående fakturaer i det omfang som loven tillader. Dette er udgifter som skyldner bliver pålagt at skulle betale iht. gældende lovgivning, og det er de udgifter, som udgør vores honorar.

Hvordan kan det være gratis?

Hos Tilgodehavende undrede vi os? Hvorfor skal store virksomheder have adgang til gratis udenretlig inkasso mens at små virksomheder ikke skal? 

Det ønskede vi at gøre op med. 

Vi tilbyder samme fordelagtige vilkår til alle uagtet virksomhedsstørrelse. Der er derfor intet abonnement, sagsindsendelsesgebyr eller provision til os – nøjagtig samme vilkår som en stor virksomhed har i dag. 

Hos er alle virkemidler i en udenretlig inkassoproces inkluderet og gratis. Vi registrerer f.eks. i RKI uden et gebyr. Vi indgår og administrerer også afdragsordninger med skyldner uden ekstra omkostninger for dig. 

Hvis der bliver behov for at indsende sagen til fogedretten, er der mulighed for at tilkøbe retslig inkasso til markeders bedste priser. 

Inkasso med lettilgængelig support via telefon og mail

Vi kan hjælpe dig gennem hele forløbet

Vi er eksperter inden for inkasso – og vi kan håndtere hele inddrivelsesforløbet for dig. Vi kan håndtere udsendelse af rykkere, inkassovarsel, fogedsager og løbende overvågning af dine debitorer.

Det hele foregår naturligvis let og på tidsbesparende vis for vores kunder. 

Sagsindsendelse på autopilot

Du kan enten selv indsende eller automatisk lade dit økonomiprogram indsende sager. Tilgodehavende understøtter integration til en lang række af økonomiprogrammer, således ubetalte fakturaer automatisk sendes til inkasso.

Du kan også indsende sager via din sagsportal på under 1 min pr. sag eller oprette mange sager på én gang via indlæsning af filer.  

Bedste priser på inkasso

Dine penge,

hurtig inddrivelse.

Tilgodehavende er eksperter i inddrivelse og inkasso. Via en kombination af AI, data og mangeårig erfaring sikrer vi en effektiv inddrivelse med høj inddrivelsesrate. 

Vi sætter en ære i at både vores kunder og skyldnere oplever en gennemskuelig og let inkassoproces. Det øger kundetilfredsheden hos vores kunder og fremme betalingsviljen hos skyldnere.