LinkedIn tilgodehavende.dk

Priser

Slut med dyre inkassobureauer og advokatfirmaer, hvor små virksomheder bliver kørt over ende.

Hos Tilgodehavende tilbyder vi 100% gratis udenretlig inkasso, ingen skjulte gebyrer og intet abonnement. Det kalder vi 100% ærlig inkasso.

Du beholder hele hovedstolen og dine egenpålagte gebyrer.

Tilgodehavende tilskriver renter, gebyrer og inkassoomkostninger på den eller de udestående fakturaer i det omfang som loven tillader. Dette er udgifter som skyldner bliver pålagt at skulle betale iht. gældende lovgivning, og det er de udgifter, som udgør vores honorar.

Tilgodehavende tjener med andre ord penge på skyldnerne. Alle omkostninger ved udenretlig inkasso væltes over på skyldnere, hvorved vores services er 100% gratis for vores kunder.

Vores ”no cure, no pay”-prisstruktur gør også, at både du og vi har en fælles interesse i at penge bliver inddrevet. Uden vi inddriver dine penge, kan vi nemlig ikke opnå et honorar. Vi gør derfor en særlig indsats for at inkassoforretningen ender positivt.

Prøv vores inkassoservice i dag, hvor erfarent personale varetager sagsbehandlingen.

Alt er inklusivt i vores inkassokoncept

Skyldnere er ikke ens. Effektiv inddrivelse kræver smart og individuel håndtering af skyldnere. 

Hos Tilgodehavende anvender vi en lang række af værktøjer til at sikre en effektiv inkassoproces. Fælles for alle værktøjerne er at de er inkluderet i vores udenretlige inkassoproces. 

Du skal med andre ord ikke betale for registrering af skyldner i RKI. Du skal heller ikke betale ekstra for vores administration af afdragsordninger. Alle vores redskaber til sikring af dine penge, er inkluderet i udenretlig inkasso hos Tilgodehavende.

Tilgodehavende opnår kun et honorar, hvis vi inddriver dine penge. Dette sikrer at vi bruger alle de relevante og tilgængelige værktøjer til at inddrive dine penge. 

Pris:

kr 0
  • Ingen provision
  • Intet abonnement
  • RKI-registrering
  • Afdragsordninger
  • Inkl. inkassovarsel
100% GRATIS
Rul til toppen