Inkassovarsel på jeres vegne

Gyldigt inkassovarsel skal altid sendes forinden inkasso kan indledes. 

Vi kan sende inkassovarsel på jeres vegne. Derved sikres der at korrekt og gyldigt inkassovarsel iht. inkassolovens § 10 er fremsendt til skyldner.

Fremsendelse af inkassovarsel er altid inkluderet i vores abonnementsløsninger.

Inkassofirma som inddriver alle typer af krav

Vi hjælper jer med korrekt inkassovarsel

Vi hjælper og rådgiver jer naturligvis om hvordan et gyldigt inkassovarsel udformes, således inkassolovens § 10 overholdes. Hvis korrekt inkassovarsel ikke er afsendt, vil det udsætte hvornår inkassoprocessen kan indledes, idet nyt og gyldigt inkassovarsel i så fald skal afsendes til skyldner. 

Vores guide til hvordan et inkassovarsel laves findes her: 

Alternativt kan Tilgodehavende sende et inkassovarsel på jeres vegne. Fremsendelse af inkassovarsel er inkluderet i alle inkassoabonnementer.  

Nem inkassovarsel

Et inkassovarsel er sidste advarsel til skyldner inden at inkassoproces indledes. 

Inkassovarslet vil ofte være bygget ind i en rykkerskrivelse. Det kan f.eks. være at inkassovarslet er inkluderet i tredje rykker. 

Når en sag overgår fra rykkerprocessen til inkassoprocessen, bliver der tillagt yderligere omkostninger på skyldners gæld. Det er derfor i skyldners interesse at betale sig gæld inden fristen i inkassovarslet udløber. 

Inkassovarsel ift. inkassolovens § 10
Inkasso som skaffer dine penge hjem

Inkassovarslet som får skyldnere til at betale

Som virksomhed er du selvsagt interesseret i at få dine penge hurtigst muligt. 

Vi ved hvordan et inkassovarsel skal udformes, således skyldner tilskyndes til at få betalt sit udestående hurtigst muligt. 

Dertil indbygger vi betalingslinks direkte i alle vores skrivelser til skyldner, således skyldner let – og med et tryk – kan tilgå en betalingsside. Derved kan skyldner betale gælden fra sin telefon.