Vi er Tilgodehavende

Ubetalte regninger hos kunderne, debitorstyring og inkasso er ord som kan få det til at løbe koldt ned af ryggen hos mange virksomhedsejere og bogholdere. 

Hos Tilgodehavende er det omvendt; vi synes det er sjovt at hjælpe vores kunder og skyldnere med at finde solide og pragmatiske løsninger på hvordan udestående beløb kan betales. Løsninger som gavner vores kunder og som imødekommer skyldnere – med dertilhørende høje inddrivelsesrater til følge. 

Smart inkasso baseret på teknologiske løsninger
Tilgodehavende skaffer dine penge gennem inkasso

Vores mission

Vi er et moderne inkassofirma som hjælper virksomheder med en effektiv inddrivelse. Vi vil frigøre tid for vores kunder, og det skal være let at være kunde hos Tilgodehavende. Inkassoprocessen er i højt omfang baseret på innovative tekniske løsninger, herunder AI, hvilket sikrer en mere individuel sagsbehandling af den enkelte skyldner - hvilket sikrer en højere inddrivelsesrate.

Inkasso med øje på effektive og tidsbesparende processer for vores kunder.

Vores vision

Tilgodehavende skal være det førende og mest konkurrencedygtige inkassofirma i Danmark, der gennem smarte inkassoløsninger skabe økonomisk værdi for vores kunder. Vi skal være tilstedeværende og kunne forklare tunge juridiske og finansielle begreber på en letforståelig måde for vores kunder.

Nyskabende siden 2021

Siden vores opstart i september 2021, har vi fået mere end 500 kunder på kun 12 måneder. 

Vores kunder sætter pris på vores gennemskuelige koncept, høje inddrivelsesrate og ikke mindst vores måde at kommunikere på. 

Som inkassofirma ved vi, at mange virksomheder har svært ved forstå de juridiske eller bogføringsmæssige udtryk – og netop her adskiller vi os fra andre inkassobureauer. Vi forsøger at bruge så letforståelige ord og udtryk som muligt. Hos Tilgodehavende lægger “vi svesken på disken” og kalder en “spade for en spade”. 

Skab en karriere hos os!

Vi er hastigt voksende – og har løbende behov for dygtige medarbejder inden for sagsbehandling, juridisk arbejde, administration, bogholderi, markedsføring og IT. 

Tilgodehavende skal være et rart og trygt sted at arbejde. Udover attraktive lønforhold, vægter vi fleksibilitet og medarbejderinvolvering højt, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling.

Læs mere om vores ledige stillinger her:

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til rm@tilgodehavende.dk

TIlgodehavende er et inkassofirma beliggende i Skanderborg