LinkedIn tilgodehavende.dk

OM OS

Hvem er vi?

Inkasso er ikke kun forbeholdt store virksomheder

Små og mellemstore virksomheder sidder desværre ofte med den opfattelse, at det at sende ubetalte regninger til inkasso kun er forbeholdt store virksomheder. Den opfattelse ønsker Tilgodehavende at gøre op med.

Vi vil gøre inkasso simpelt og billigt – og derved sikre, at alle virksomheder har lige muligheder for at forfølge ubetalte regninger gennem inkassoprocessen.

Mere end 500 tilfredse kunder på kun 12 måneder

Siden vores opstart i september 2021, har vi fået mere end 500 kunder på kun 12 måneder. Vores kunder er primært små- og mellemstore virksomheder, som sender alt fra én sag til 100 sager. 

Vores kunder sætter pris på vores gennemskuelige koncept, høje inddrivelsesrate og ikke mindst vores måde at kommunikere på. 

Som inkassofirma ved vi, at mange virksomheder har svært ved forstå de juridiske eller bogføringsmæssige udtryk – og netop her adskiller vi os fra andre inkassobureauer. Vi forsøger at bruge så letforståelige ord og udtryk som muligt. Hos Tilgodehavende lægger “vi svesken på disken” og kalder en “spade for en spade”. 

Gratis inkasso er ærlig inkasso

Hos Tilgodehavende svarer vores honorar i udenretlig inkassosager til de gebyrer og omkostninger, som kan tillægges skyldner iht. den gældende lovgivning. Vi får kun vores honorar hvis penge inddrives. 

Modsat andre inkassofirmaer, er der hos TIlgodehavende hverken abonnement eller opstartsgebyr. Vi lever udelukkende af de gebyrer og omkostninger som kan væltes over på skyldner under inkassoprocessen. 

Vi har en reel interesse i at inddrive penge på vegne af vores kunder. Ellers får vi ikke vores honorar og derfor gøre vi os umage. Vi fortæller dig også åbenhjertigt hvis det er udsigtsløst at inddrive pengene. Det er i vores optik ærlig inkasso. 

Tilgodehavende ApS Rasmus Egsgaard Schnedler Mortensen gratis inkasso med tilgodehavende

Stifter, CEO & cand.Jur.

Rasmus E. S. Mortensen stiftede Tilgodehavende ApS i 2021. Rasmus har tidligere arbejdet hos et advokatfirma, fungeret som in-house counsel samt været direktør med ansvar for udvikling, e-handel og logistik i en større dansk detailkæde.

Rasmus har en dybdegående forståelse for erhvervslivets forhold og ved, hvor vigtigt det er for virksomhederne at holde likviditeten i topform.

Rul til toppen