Vi står til din rådighed

Vi sidder klar på telefon og mail

Har du et spørgsmål? Er du i tvivl om hvordan det er at være kunde hos Tilgodehavende? Kontakt os endeligt — vi er her for at hjælpe dig!

For skyldnere anbefaler vi, at du kontakter os via din selvbetjeningsside, hvor du også har mulighed for at se din gæld, indgå afdragsordninger mv. Du kan logge på her.

Tilgodehavende er er et landsdækkende inkassofirma med base i Skanderborg

Adresse

Godthåbsvej 27, 1
8660 Skanderborg

Inkasso med mulighed for personlig kundeservice via telefon eller mail.

Kontakt

Tlf: 69 17 69 00 info@tilgodehavende.dk

Vi vil gerne høre fra dig

FAQ - oftest stillede spørgsmål for skyldnere

Du kan betale din gæld via bankoverførsel eller kortbetaling. Du kan se din skyldige gæld på din selvbejeningsside.

Hvis du ikke kan betale hele det skyldige beløb på én gang, har du ofte mulighed for at indgå en afdragsordning. Du kan se dine muligheder for en afdragsordning på din selvbetjeningsside, hvor du også har mulighed for indgå og administrerer din afdragsordning. 

Der er en frist angivet i henvendelsen, som du har modtaget fra os. Hvis du ikke betaler din gæld inden den fastsatte frist, kan du risikere at sagen overdrages til Fogedretten. Plus du også kan risikere at blive registeret som dårlig betaler. Du vil blive pålagt yderligere omkostninger, såfremt sagen overdrages til Fogedretten. 

Hvis du ikke har mulighed for at betale, er det vigtigt at du indgår en afdragsordning via din selvbetjeningsside. Alternativt at du kontakter os. Derved kan du undgå at sagen overdrages til Fogedretten – og du sparer derved en del penge. 

Hvis du har betalt gælden i sin helhed inden brevet fra os blev afsendt, er det vigtigt at du sender os en kvittering (evt. udskrift fra netbank) på at du har betalt. Vi vil derefter kunne lukke sagen. Du sender kvitteringen til os via din selvbetjeningsside. 

Hvis du ikke er enig i, at du skylder pengene, er det vigtigt at du kontakter os hurtigst muligt på via din selvbetjeningsside. I din henvendelse er det vigtigt at du forklarer os, hvorfor du mener, at du ikke er forpligtet til at betale beløbet. Mens vi undersøger sagen nærmere, vil vi sætte sagen i bero. Vi vil kontakte dig så snart der er en afklaring på sagen. 

Du vil blive slettet fra RKI umiddelbart efter, at du har indbetalt din gæld i sin helhed til os.